Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caldentey considera que els veïns el respecten tot i que no cedís espais per votar l’1-O

En el decurs de l’espai de l’entrevista que cada matí ofereix la Xarxa de Televisions Locals, aquest dimecres el protagonista ha estat el fins ara únic alcalde del PP de Catalunya.

Es tracta de Lluís Caldentey, alcalde de Pontons des de l’any 1999. En el decurs d’aquesta entrevista, en que també hi participava el cap d’informatius d’aquesta casa, el periodista Josep Maria Soler, Caldentey ha parlat de l’actualitat política a nivell català, i dels darrers moviments que s’han viscut aquests darrers dies. Per començar, ha valorat el fet que el fins ara alcalde socialista del Gimenells, hagi decidit deixar aquesta formació i passar-se al PP. En aquest sentit ha comentat que a ell li costa d’entendre aquesta decisió, i que mai ho faria. Considera que cal ser més coherent amb les pròpies idees.
A Pontons, el passat 1 d’octubre l’Ajuntament no va cedir cap espai per a la realització del referèndum, i els veïns que van voler votar van fer-ho en un espai particular. Un 80% del cens va votar a favor de la independència. Caldentey considera que aquesta situació no l’allunya dels ciutadans de Pontons, que considera el respecten per la feina que fa per el municipi.
En el decurs de l’entrevista, explica també que se sent decebut per el fet que el president Carles Puigdemont marxés a Brussel·les, i ho comparava amb les rates que abandonen un vaixell que s’enfonsa. Pel que fa a la propera cita electoral del 21D, considera que Xavier Garcia Albiol és el millor candidat que pot presentar el PP a Catalunya, tot i reconèixer que ho té molt complicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: