Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arrítmia de rumba aquest diumenge a l’Auditori Municipal, amb el cicle de concerts familiars

Arrítmia de rumba aquest diumenge a l’Auditori Municipal, amb el cicle de concerts familiars

Els concerts familiars tenen una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família

Aquest diumenge 19 de novembre a les 7 de la tarda continua la programació familiar de la temporada a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Arrítmia de rumba a càrrec de la Cia. Tico Taco Teca.
El concert està vinculat al taller Pom-TxeQue-Pom-TxeQue-Pom! que es farà el dissabte, a les 6 de la tarda a l’Escorxador, amb prèvia inscripció. Un taller adreçat a infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult concebut per explorar els patrons rumberos. Escoltarem música, cantarem, dansarem i crearem petits jocs de coordinació vocal; treballarem la percussió corporal, la imitació, la variació, la pregunta-resposta…d’una manera divertida per descobrir les possibilitats del ritme.
Aquest taller anirà a càrrec d’Oriol Ferré, músic, professor de música i membre dels grups de rumba catalana “Derrumband” i de la “CIA Tico Taco Teca”.
“Arrítmia de rumba” és un espectacle musical on quatre personatges molt peculiars esperen un tren que mai acaben d’agafar. Aquesta fatalitat els reté en una estació on l’avorriment i el desencant són font de creativitat i descoberta musical. En el seu univers, la música i especialment la rumba constitueixen el seu codi de comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: