Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ANC i Omnium fan una crida a aturar el país el dia 8 i una gran concentració el dia 11 a BCN

La plaça de la Vila es torna a omplir per demanar l’alliberament dels membres del govern empresonats i dels Jordis. Es fa una crida a l’aturada de país per el proper dia 8

A les 7 de la tarda, un dia més, la plaça de la Vila s’ha tornat a omplir amb milers de vilafranquins i penedesencs que han volgut mostrar el seu suport als empresonats Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i als membres del govern de la Generalitat que ahir van ingressar també a presó. Com ja van fer dijous, el president d’Òmnium i la coordinadora de l’ANC a Vilafranca Esther Güell, van adreçar-se als concentrats demanant-los fermesa com la que tenen els empresonats i confiança per poder tirar endavant.
Esther Güell ha recordat que aquest diumenge es farà una enganxada popular de cartells per la vila, i que el proper dimecres, dia 8 es convoca una nova aturada de país. Dissabte dia 11 es farà una gran concentració a Barcelona
L’acte ha acabat amb crits de llibertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: