Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 5.300 espectadors han passat per la setena edició del Most

El setè Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el cava ha comptat amb la participació d’uns 5.300 espectadors.

Són xifres que pràcticament repeteixen l’èxit de l’any anterior i que suposen una fita doble, tenint en compte les dificultats de programació i públic derivades del moment polític actual a Catalunya.

El codirector del Most, Xavi Fornos, ha valorat molt positivament l’edició, qualificant-la d’“èxit absolut.” Fornos apuntava que, tot i la situació política a Catalunya, “el Most segueix convencent a la majoria dels públics, que han respost molt positivament”.

Pel que fa a la valoració del també codirector Manel Balaguer, constata que el festival té “una salut de ferro”. Quant a contingut i seccions, Balaguer valora molt positivament el creixement de número d’espectadors a moltes de les sessions, i destaca la consolidació del festival en aquesta setena edició, públic del qual “sempre encoratja a seguir”.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, posava l’accent en la internacionalització del festival i el fet que s’està convertint en una referència.

L’organització del Most té la intenció de fer un salt important de cara a futures edicions, creixent quant a “ressò i continguts” per a “seguir engrescant a la gent”.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: