Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“4 minuts, 12 segons” reflexiona sobre l’educació i les xarxes socials, al teatre Cal Bolet

“4 minuts, 12 segons” reflexiona sobre l’educació i les xarxes socials, al teatre Cal Bolet

Divendres, en el marc de la programació del Teatre, s’ofereix aquesta representació, que com sempre acabarà amb la possibilitat de poder parlar amb els actors.

El teatre municipal continua la seva programació aquest divendres 24 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, amb “4 minuts, 12 segons” de Versus Teatre. Una obra interpretada per Judith Aguilar, Jordi Cadellans, Carles Pulido i Sílvia Sabaté.
Jack, el fill d’en David i la Di, arriba a casa masegat després d’haver rebut una pallissa. Anirem descobrint, de la mà dels seus propis pares, qui li ha pegat i perquè ho ha fet. Amb aquest punt de partida ens abocarem a les xarxes socials on caminen de bracet l’anonimat i l’exhibició. Descobrir com són realment els que ens envolten veient els seus perfils a les xarxes pot ser un exercici incòmode, sobretot si es tracta d’una persona que ens estimem.
“4 minuts i 12 segons” ens ensenya com reaccionen algunes persones davant d’aquest descobriment. Després de la representació hi haurà tertúlia amb l’equip actoral moderada per Marc Sabater, crític de Recomana. Per acabar hi haurà una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: