Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen fer la millor actuació pel Roser

Els Xicots de Vilafranca celebren aquest dissabte la diada de la colla, la diada del Roser 2017, amb la intenció de fer-hi la millor actuació de la seva història.

Una diada que s’oferirà en directe a Penedès TV i a Ràdio Vilafranca.

Els plans del cap de colla, Gabi Cot, són ajuntar en una diada els màxims castells completats enguany, és a dir, 4 de 9 amb folre, torre de 8 amb folre i 7 de 8.

El cap de colla ha remarcat que sobretot el que volen és descarregar els tres castells, alhora que ha recordat que aquestes darreres setmanes s’ha estat treballant un ventall més ampli de construccions. Descarregar els tres castells previstos implicaria segellar la millor diada de la colla vilafranquina.

La diada castellera tindrà lloc a la plaça de la Vila a partir de dos quarts de set de la tarda, amb tres colles convidades dels Castellers de Barcelona, els Xics de Granollers i els Castellers de Terrassa. Aquest divendres, a les deu de la nit,  tindrà lloc un assaig especial per acabar de preparar l’actuació, per això els Xicots animen tota l’afecció castellera a prendre-hi part i a fer possible un altre castell de 9 vermell aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: