Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca porten a Tarragona el seu primer intent de 4 de 8 amb l’agulla

El Pla de la Seu de Tarragona ha estat el lloc escollit pels Xicots per portar-lo a plaça per primera vegada, amb motiu de la diada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Malgrat que el 4 de 8 amb l’agulla d’avui a Tarragona els ha quedat en intent, els Xicots de Vilafranca han tret una lectura positiva, com comentava al final de l’actuació Gabi Cot, cap de colla dels vilafranquins.

Amb motiu de la diada de final de temporada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau els Xicots han portat a plaça el castell inèdit. Després de descarregar el seu dinovè 4 de 8 del curs, han apostat pel 4 de 8 amb l’agulla que havien assajat intensament els darrers dies. El castell ha pujat remenat i amb mides forçades, fet que els ha obligat, amb cassoleta col·locada, a baixar-lo per intentar salvar la caiguda. Finalment el castell ha cedit. Un intent que no els ha afectat, ja que tot seguit podien completar la clàssica de castells de 8, amb la torre de 7 i el 3 de 8, el quinzè de l’any. Uns vermells que segur refaran les mancances d’avui per intentar tornar-hi a la diada del Roser del proper 28 d’octubre. Objectiu tripleta vilafranquina.

En la diada dels de barri cooperativista de Tarragona, els Xiquets han descarregat en una jornada tranquil·la el 4 de 7 amb l’agulla, el 4 de 8 i el 3 de 8. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, finalment no han portat a plaça la torre de 8 amb folre que gairebé tenen a punt -si la fan enguany hauran d’esperar a la trobada de colles del sud, en la darrera diada de l’any-. han assolit de nou i sense problemes la torre de 7, el 3 de 8, el 4 de 7 amb l’agulla i el pilar de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: