Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins premiats als Vinari es donen a conèixer avui en una gala a Vilafranca

Els vins premiats es donaran a conèixer aquesta nit en una gala especial que, finalment, s’emetrà en directe per Televisió de Catalunya, concretament pel 33, a partir de les deu de la nit.

En aquest esdeveniment, que té lloc a l’Auditori de Vilafranca, es faran públics els noms dels vins guardonats. En cada categoria hi ha un or, tres plates i cinc bronzes. I les categories són les següents: blancs joves, blancs amb criança, rosats, negres joves, negres amb criança de fins a 12 mesos, negres de guarda amb criança de més de 12 mesos, vins dolços, rancis i de postres, escumosos joves, escumosos reserva, gran reserva, antigues reserves i escumosos rosats.

A més, també es reconeixerà el millor vi ecològic; la millor etiqueta de vi, que triarà un jurat especialitzat; i el Gran Vinari d’Or, el millor vi de Catalunya de l’any.
Els Premis Vinari, que enguany celebren la cinquena edició, són els guardons que volen donar a conèixer els millors vins de Catalunya.

En total, hi han participat més de 870 referències de vins de les dotze denominacions d’origen de Catalunya. Han arribat a la final 196 vins; els millors de cada categoria es donaran a conèixer durant la gala final a l’Auditori. L’acte estarà conduït per Txe Arana i Empar Moliner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: