Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Territori i Sostenibilitat adjudica les obres d’una rotonda a la BV-2244, a Sant Sadurní

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres d’una rotonda a la BV-2244, a Sant Sadurní

L’actuació, amb una inversió prevista de 343.000 euros, permetrà millorar la canalització i la seguretat del trànsit. Els treballs començaran a finals d’any i duraran uns 4 mesos.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres per a construir una rotonda a la carretera BV-2244, a Sant Sadurní. Aquesta actuació, que s’emmarca en un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta localitat, s’iniciarà a finals d’any i tindrà un termini d’execució de quatre mesos.
La rotonda que s’impulsa permetrà millorar la seguretat i la canalització del trànsit en un encreuament des d’on s’accedeix al nucli urbà, al cementiri i a Can Codorniu. Actualment, és una intersecció en creu que no disposa de carril central de gir per als girs a l’esquerra. Disposa d’illetes per als diversos moviments i té uns ramals d’incorporació i sortida amb una petita cunya, sense carril d’acceleració o desacceleració.
El diàmetre exterior mínim del giratori serà de 35 metres. La calçada anular tindrà 2 carrils amb una amplada de 8 metres, amb un voral interior de 0,5 metres i una vorera de 2 metres al costat on ha de donar continuïtat a l’itinerari de vianants.
Les obres inclouen els moviments de terres previs, formació del drenatge, formació del ferm, senyalització horitzontal, vertical, d’orientació, abalisament i barreres de seguretat; disposició d’elements d’enllumenat, modificació dels serveis afectats i finalment mesures integració en l’entorn i canalitzacions per a reg.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: