Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Stabat Mater per obrir la temporada de concerts a l’Auditori

Stabat Mater, de Pergolesi, ha obert la sisena temporada de l’Orquestra de Cambra del Penedès com a formació resident a l’Auditori.

L’Orquestra de Cambra del Penedès va interpretar aquest diumenge al vespre una de les grans obres de tots els temps, amb la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar com a solistes.

Giovanni Battista Pergolesi va ser un compositor barroc que va morir prematurament a l’edat de 26 anys de tuberculosi i que ha passat a la història de la música per la última obra que va composar: l’Stabat Mater.
L’obra conté passatges de gran bellesa i emotivitat que l’han fet esdevenir una de les obres més populars i interpretades de la història de la música.
Amb aquesta composició de Pergolesi, l’Orquestra de Cambra del Penedès obria la seva sisena temporada com a formació resident a l’Auditori de Vilafranca.

L’Orquestra de Cambra del Penedès valora aquestes cinc temporades passades molt positivament. Han aconseguit fidelitzar el públic i ampliar-lo amb les seves propostes.

L’Orquestra de Cambra del Penedès també oferirà aquesta temporada, fins al mes de gener, tres Tasts de Cambra a l’Auditori del Vinseum, amb peces de Bach, Mozart i Schubert, i la Simfonia Pastoral de Beethoven, en aquest cas en format gran i a l’Auditori Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: