Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Fe del Penedès celebra la seva festa major, amb Miquel del Roig com a principal atractiu

Els actes es duran a terme des d’aquest dijous i fins el dilluns. Miquel del Roig oferirà el seu concert el dissabte a la nit al Centre Cívic.

Els primers actes són aquest dijous, a les 7 de la tarda amb el concert d’orgue que es farà a l’església parroquial de Santa Fe. Divendres l’activitat s’iniciarà a les 5 de la tarda amb el campionat de bitlles catalanes, a la pista dels pins de Cal Ferret. Més tard, a 2/4 de 10 del vespre al Centre Cívic Salvador Benach, es farà el pregó. Enguany a càrrec de Joan Lloret, pagès, ex-regidor de l’Ajuntament de Santa Fe i ex-president del Centre Cultural i Recreatiu. En acabar hi haurà una nit d’humor amb el monologuista Edu Mutante.
Dissabte dia 14, a les 11 del matí es donarà la sortida a la tercera cursa d’orientació “Roda-Fe”. A les 2 del migdia, davant de l’església, tronada i repic de campanes. A les 4 al Centre Cívic, campionat de Truc; i a les 6 de la tarda actuació folklòrica. Ja al vespre, a les 8 correfoc amb castell de focs, amb sortida des de la plaça de l’Església. I a 2/4 d’1 de la matinada al Centre Cívic, concert amb Miquel del Roig i empalmada amb Dj Hurtu.
Diumenge el primer dels actes serà l’ofici solemne a ¾ d’11 del matí. A la sortida, processó, cercavila i vermut. A 2/4 de 7 de la tarda al Centre Cívic, concert de Festa Major amb la Selvatana, i posterior ball de gala i sopar de Festa Major.
Els actes finalitzaran el dilluns dia 16. Al matí, des de 2/4 de 12 hi haurà jocs gegants a la plaça del Centre Cívic, a les 2 del migdia concert vermut, i a les 6 de la tarda espectacle infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: