Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí participa en la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

Sant Quintí participa en la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

La campanya es fa per setè any, i Sant Quinti hi participa per quarta vegada oferint una visita al municipi i productes d’elaboradors locals.

Aquesta campanya s’ha celebrat per 4t any consecutiu al municipi i per 7è any a nivell de país. Dins del marc del projecte “Pla de Barris Intervenció Integral Centre Vila i El Vilet”, Sant Quintí de Mediona ha participat en la campanya de foment i suport al comerç local “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que enguany ha celebrat ja la seva 7a edició a nivell del país, i que compta amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat.
Així, els guanyadors dels 34 municipis participants a la campanya, una cinquantena de persones en total, varen poder gaudir del premi que va oferir Sant Quintí de Mediona el passat dissabte 21 d’octubre. Per aquest motiu, el dissabte van visitar el municipi prop d’una cinquantena de persones que van gaudir d’una visita guiada pel nucli i altres punts d’interès, tot resseguint els tòtems de senyalització patrimonial instal·lats. També van fer una visita a l’espai natural de les Deus, en la qual van poder fer un recorregut per grutes i practicar activitats d’aventura.
A les persones guanyadores se’ls va obsequiar també amb una bossa amb publicacions de l’Ajuntament, un exemplar dels llibres: Petita història de Joan Amades i Un mar d’històries de Sant Quintí de Mediona i amb carquinyolis d’un dels elaboradors quintinencs. També se’ls va oferir un dinar al Bar Xamaio, on van poder degustar la “Cuina Amades”, en el qual van poder degustar els productes dels elaboradors i productors locals, ja que hi havia la voluntat que tots els ingredients fossin del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: