Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero demana diàleg als governs de la Generalitat i l’estat per evitar “la fractura social”

El socialista també ha volgut tornar a condemnar l’acció de la força del passat diumenge en considerar que “era innecessària” i “que els responsables polítics del PP haurien de dimitir”.

El Portaveu Municipal Socialista i Membre de l’Executiva Nacional, Francisco Romero, davant la greu crisi que afecta Catalunya ha fet declaracions per insistir en que “el govern de la Generalitat i el govern Central han de dialogar fins a l’últim minut i més”. Romero apunta que “si no són capaços” de dialogar, han de dimitir o “tots dos seran responsables de la fractura social a Catalunya”.
El socialista també ha volgut tornar a condemnar l’acció de la força del passat diumenge en considerar que “era innecessària” i “que els responsables polítics del PP haurien de dimitir”. Finalment ha emplaçat el PSOE a “treballar per fer possible una moció de censura per fer fora a Rajoy ni que sigui només amb dos punts d’acord: convocar Eleccions Generals i permetre que tots els catalans votin en un marc legal i acordat com pot ser la via canadenca”.
Finalment, Romero s’afegeix a totes les accions que des de la Federació Alt Penedès-Garraf es promouran per reforçar aquests objectius.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: