Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant Gat Blau presenta “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”

La xef Olga Guasch propietària del restaurant Gat Blau ha presentat públicament una nova iniciativa que té per objectiu promocionar els vins negres d’alta gamma que es produeixen al Penedès.

Alhora també pretén aglutinar el món del vi amb l’art i mostrar un nou espai històric que pot acollir actes al centre de Vilafranca. En aquest sentit, i amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Penedès, presenta “l’Espectacle: Vins Negres Penedès”, amb una estructura semblant a la Nit dels Xarel.los, es podrà entrar al Palau Baltà amb un tiquet de dues consumicions de vi i dues de plat, i amb un espectacle de dansa protagonitzat pel Gimdans.

Hi participaran 13 cellers del Penedès amb una oferta de 19 referències de vi negre de gamma alta. En aquest sentit Olga Guasch apunta que amb un tiquet de 15€ s’obre la possibilitat a participar-hi a tothom.

Una de les novetats serà l’espai del Palau Baltà, que fins ara no s’havia obert mai a un acte com aquest. L’altra és l’espectacle que es podrà veure, creat expressament per a l’ocasió per part de la ballarina Sandra Ferré, de l’escola de dansa Gimdans.

Per la seva banda el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, ha volgut agrair la iniciativa a l’Olga Guasch i també l’interès dels cellers per participar-hi. Olivella assenyala que el 35% del vi produït per la DO és vi negre, que a més té molta qualitat.

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 11 de novembre de dos quarts de vuit del vespre a les onze de la nit. Tindrà com a fil conductor la dansa i comptarà amb dues propostes gastronòmiques diferents, molt relacionades amb el vi. Per un cantó es podran degustar els formatges de Xerigots i per altra banda el Restaurant Gat Blau presentarà propostes gastronòmiques elaborades per fomentar la cuina del vi.

Els tickets es poden adquirir anticipadament a la Formatgeria Xerigots i al Restaurant Gat Blau, i el mateix dia al Palau Baltà.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: