Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rebuig a la violència de l’estat i defensa dels nostres drets a l’Hospital Comarcal

L’Hospital Comarcal oferirà demà serveis mínims, en resposta a la crida de la Taula per la Democràcia d’aquest 3 d’octubre.

Responent la convocatòria de les entitats integrants de la Taula per la Democràcia més de 70 persones, professionals i usuaris, s’han concentrat davant l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès aquest matí. S’han fet uns minuts de silenci en solidaritat amb les víctimes de la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre i en defensa dels drets civils i polítics i de la
convivència de la societat catalana.
També en la mateixa concentració i es relació a convocatòria d’Aturada general realitzada pels sindicats i entitats com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d’ahir, s’ha informat dels mínims que s’havien acordat entre representants del Comitè d’Empresa i la Direcció. Es garanteix el normal funcionament dels serveis d’urgències i d’atenció continuada, l’activitat quirúrgica urgent i oncològica i també l’activitat de l’Hospital de dia.
Quedarà afectada, no podrem concretar-ho fins demà, l’activitat programada del centre, Consultes Externes, quiròfans i proves no urgents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: