Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La quarta edició del Festival Clownic de Torrelles de Foix se celebrarà del 27 al 29 d’octubre

El Clownic tornarà a omplir d’arts escèniques els carrers de Torrelles de Foix amb un bon grapat de propostes de qualitat i per a tots els públics, passant pel circ, l’humor, el teatre o la música.

En aquest Clownic 2017 destacarà l’exitosa comèdia teatral “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, amb Jordi Díaz, que es representarà el dissabte a la nit al Casal Torrellenc.

També Lluís Gavaldà, veu de Els Pets, visitarà Torrelles per oferir el concert familiar “Jugant amb els Clàssics” interpretant música dels 60’s per tots els públics, grans i petits, projecte que comparteix amb el grup Trau.

La programació obrirà la nit del divendres 27 amb un concert a càrrec d’Havana Latin Soul i durant el cap de setmana desfilaran per Torrelles excel·lents espectacles de carrer de la mà de companyies de gran qualitat i grups musicals que arrodoniran un cartell de luxe per aquest Clownic 2017.

A més, Torrelles oferirà la tradicional Fira d’Artesania, amb parades d’alimentació, en què es podran trobar i degustar productes de gran qualitat, des de formatges, dolços, embotits i d’altres, així com articles fets a mà, de decoració, bijuteria o jocs infantils. La inauguració oficial de la fira tindrà lloc el disssabte 28 a les 11 del matí i comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

 

Diverses food trucks i estands d’elaboradors de cervesa artesana esdevindran també complement a la Fira d’Artesania i al Festival Clownic, oferint al públic i visitants l’oportunitat de menjar entrepans, tapes i propostes culinàries molt suggerents.

D’altra banda, el teixit associatiu de Torrelles de Foix també contribuirà a fer del cap de setmana un aparador del municipi. És per això que també s’ha programat una cercavila amb els grups locals de cultura popular, una caminada, l’actuació de la Coral Foix, exposicions o una trobada de motos antigues, entre d’altres propostes impulsades per les entitats locals.

El Clownic mostrarà també la seva vessant solidària amb els infants malalts de càncer. Durant tot el cap de setmana es recolliran els desitjos de tots els nens i nenes que vinguin al Festival i el diumenge 29 d’octubre al migdia es llençaran a volar en globus vermells que recordaran el nas de pallasso, símbol del Clownic. Desenes i desenes de globus ompliran el cel d’esperança i alegria. Tota la recaptació d’aquesta iniciativa anirà destinada al grup de Recerca Translacional del Càncer en la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

La programació completa del Festival es pot consultar ja al web www.clownic.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: