Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les principals carreteres de l’Alt Penedès s’han tallat en motiu de l’aturada de país

Una de les conseqüències de l’aturada de país d’aquest 3 d’octubre ha estat el tall al trànsit de les principals vies de comunicació catalanes, entre elles l’AP-7 i la N-340.

L’AP-7 a l’Alt Penedès s’ha vist afectada durant aproximadament dues hores quan centenars de persones cridades pel Comité de Defensa del Referèndum han tallat l’autopista pels volts de les 8 del matí en dos punts: a l’accés sud de Vilafranca a l’alçada del Molí d’en Rovira i a l’alçada de Sant Sadurní en els dos sentis de la marxa. Durant la mobilització s’han pogut sentir crits a favor de la independència i de l’empoderament popular. En el cas de Sant Sadurní, els manifestants han mostrat el seu rebuig a la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, amb crits de “Fora la ministra espanyola”.

La N-340 també ha estat tallada des de primera hora del matí a l’alçada de l’Ordal, en aquest tram la circulació ha estat inexistent durant gairebé 3 hores. En una reunió a Sant Pau d’Ordal ahir al vespre entre partits polítics i diverses associacions del municipi es va acordar tallar aquesta carretera.

D’altra banda, diversos vehicles i voluntaris de les ADF Penedès Garraf han estat tombant tot el matí en una marxa lenta per Vilafranca i voltants. Aquesta acció pacífica de protesta s’ha fet per rebutjar els actes de violència de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i en favor de la democràcia i el dret a decidir de Catalunya. Han fet diverses aturades en les entrades i sortides de Vilafranca i també pel centre de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: