Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera Experiència Gran Reserva al conjunt monumental d’Olèrdola

Els petits i mitjans elaboradors reivindicaran els caves Gran Reserva en una nova experiència al conjunt monumental d’Olèrdola.

Ampliar el coneixement dels caves Gran Reserva, potenciar el seu consum i reforçar la percepció de qualitat d’aquests vins escumosos amb criances en ampolla superiors als 30 mesos entre professionals i públic final. Amb aquesta premissa neix Experiència Gran Reserva, un esdeveniment que té com a objectiu la promoció dels caves Gran Reserva elaborats per petites i mitjanes empreses. La iniciativa, promoguda per Pimecava, se celebrarà el proper dissabte 21 d’octubre al Conjunt Monumental d’Olèrdola. És la primera ocasió que s’organitza una mostra dedicada exclusivament als caves Gran Reserva elaborats per petits i mitjans elaboradors en el seu propi territori.

L’escenari escollit per a la celebració de l’Experiència Gran Reserva és el Conjunt Monumental d’Olèrdola.

Els assistents podran visitar les restes arqueològiques i fer un recorregut per la història del territori a través dels vestigis de les diverses comunitats que han viscut a la zona al llarg del temps, moltes lligades a la viticultura.

Per a l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, la decisió de celebrar un acte d’aquestes característiques al Conjunt Monumental d’Olèrdola, suposa una gran oportunitat per a unir dos elements del patrimoni del Penedès: el cava i la història.

L’horari de l’Experiència Gran Reserva serà d’onze del matí a dos quarts de tres i de quatre a dos quarts de vuit del vespre. Els assistents podran accedir-hi adquirint una entrada per 18€ que els permetrà tastar tots els caves Gran Reserva que s’exposin a l’esdeveniment. Durant l’acte també hi haurà una oferta gastronòmica variada amb productes locals.

Per altra banda, diverses botigues especialitzades i restaurants del territori estan distribuint vals descompte de 6€ entre els seus clients. Dins del recinte, també hi haurà la possibilitat de comprar ampolles de cava. El tiquet d’entrada inclourà un val descompte de 3€ per l’adquisició de qualsevol cava Gran Reserva. L’organització anirà donant els detalls de l’acte a través de la web www.pimecava.com i les xarxes socials de Pimecava amb l’etiqueta #ExperienciaGranReserva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: