Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els petits elaboradors reivindiquen els caves Gran Reserva aquest dissabte

Els petits elaboradors reivindiquen els caves Gran Reserva aquest dissabte

Ampliar el coneixement dels caves Gran Reserva, potenciar el seu consum i reforçar la percepció de qualitat d’aquests vins escumosos amb criances en ampolla superiors als 30 mesos entre professionals

Amb aquesta premissa neix Experiència Gran Reserva, un esdeveniment que té com a objectiu la promoció dels caves Gran Reserva elaborats per petites i mitjanes empreses. La iniciativa, promoguda per Pimecava, se celebrarà aquest dissabte al Conjunt Monumental d’Olèrdola. És la primera ocasió que s’organitza una mostra dedicada exclusivament als caves Gran Reserva elaborats per petits i mitjans elaboradors en el seu propi territori.

A més, els assistents a l’ tindran l’oportunitat de visitar les restes arqueològiques del Conjunt Monumental d’Olèrdola, i fer un recorregut per la història del territori a través dels vestigis de les diverses comunitats que han viscut a la zona al llarg del temps, moltes d’elles lligades a la viticultura.  Durant l’acte també hi haurà una oferta gastronòmica variada, per a que tothom qui o vulgui pugui maridar o fer un petit most amb platets de productes locals.

L’horari de l’Experiència Gran Reserva serà d’11 del matí a dos quarts de tres de la tarda i de quatre a dos quarts de vuit del vespre. Els assistents podran accedir-hi adquirint una entrada per 18€ que els permetrà tastar tots els caves Gran Reserva que s’exposin a l’esdeveniment.

Per altra banda, diverses botigues especialitzades i restaurants del territori estan distribuint vals descompte de 6€ entre els seus clients.

Dins del recinte, també hi haurà la possibilitat de comprar ampolles de cava. El tiquet d’entrada inclourà un val descompte de 3€ per l’adquisició de qualsevol cava Gran Reserva.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: