Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Llavina i Francesc Murgadas ofereixen un xou gastronòmic sobre la cuina del Penedès

En el marc de l’exposició “Els Paisatges a taula” Vinseum acollia un xou gastronòmic sobre el paisatge culinari penedesenc amb el cuiner del Cigró d’Or Oriol Llavina i el periodista Francesc Murgadas

L’objectiu era demostrar empíricament per part de Llavina i teòricament per part de Murgadas l’essència dels Paisatges a Taula. El Xató era el nexe d’unió. Es tractava de fer un parell de versions d’una mateixa recepta. L’Oriol Llavina ja havia fet demostracions de cuina a l’Auditori de Vinseum anteriorment i creu que les instal·lacions estan ben preparades per acollir aquest tipus d’activitat culinària. Amb un bon sistema audiovisual, una taula i uns fogons d’inducció es pot dur a terme un xou gastronòmic com el de dimecres passat. L’exposició Els Paisatges a Taula es pot visitar a Vinseum fins aquest proper diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: