Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 400 persones gaudeixen de caves Premium a l’Experiència Gran Reserva, a Olèrdola

Els assistents, al Conjunt Monumental d’Olèrdola, han pogut tastar més de 50 referències de caves Gran Reserva de 19 petits i mitjans elaboradors del Penedès.

Aquesta iniciativa promoguda per Pimecava, ha permès reunir en un mateix espai a professionals del sector i a públic final, amb l’objectiu de fer-los descobrir de la mà dels propis elaboradors l’excel·lència dels vins escumosos d’alta qualitat. El vice president de Pimecava, Pere Guilera, comentava que estaven satisfets de l’experiència, tant ells, com l’ajuntament, com el públic assitent.
Aquesta ha estat la primera ocasió en la que s’organitza una mostra dedicada exclusivament als caves Gran Reserva. L’objectiu de l’Experiència Gran Reserva ha estat potenciar la percepció d’alta qualitat d’aquests vins escumosos amb criances en ampolla superiors als 30 mesos, de petits i mitjans elaboradors. Uns caves que són el resultat d’una manera d’entendre l’elaboració del cava basada en la tradició familiar, el respecte pel territori, la cerca de l’excel·lència. Donar a conèixer els productes, però també les persones que els fan i el territori on neixen.
En total els 19 cellers participants han ofert més de 50 referències: Torreblanca, Rovellats, Parés Baltà, Pagès Entrena, Oliver Viticultors, Nadal, Maria Rigol Ordi, Joan Sardà, Jané Ventura, Mastinell, Cellers Carol Vallès, Oriol Rossell, Cava Guilera, Canals i Munné, Can Feixes, Reixach Baqués, Suriol, Varias i Bolet.
L’Experiència Gran Reserva va tenir lloc dissabte al Conjunt Monumental d’Olèrdola. Per als organitzadors, l’indret escollit per a celebrar l’acte no ha estat casualitat. La seva situació estratègica ha acollit al llarg de la història, diverses comunitats, moltes d’elles vinculades a la cultura vitivinícola. Els assistents a l’Experiència Gran Reserva han pogut conèixer tot aquest llegat, a través de la visita guiada de la mà de Triade Serveis Culturals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: