Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En menys de 24h s’han recollit més de 60 litres per metre quadrat al Penedès

Feia mesos que s’esperava l’arribada de la pluja, i finalment ho ha fet aquesta setmana i es pot dir que de cop i volta.

Especialment a quarts de set de la tarda d’aquest dimecres que es va produir una intensa turmenta que va creuar el Penedès i que va deixar més de 15 litres per metre quadrat en menys d’una hora. La pluja va ser molt intensa entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 de la tarda, i la tromba d’aigua va creuar l’Alt Penedès, en algun moment acompanyada de calamarsa. La pluja va estar acompanyada també de forts cops de vent que a quarts de set de la tarda van arribar als 51 km/h a la capital de l’Alt Penedès.

La pluja ha continuat persistint a la nit i matinada i s’ha intensificat durant una hora a les vuit del matí. En conjunt en menys de 24h s’han registrat precipitacions prou considerables. A Vilafranca han caigut 50 litres per metre quadrat. A Sant Pere Molanta més de 60 litres. També destacades són les xifres de pluja recollides a La Granada amb 68 litres o a Sant Martí Sarroca amb prop de 50 litres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: