Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La llibreria Jepi s’endú el primer premi en totes les categories del Concurs d’Aparadors

La llibreria Jepi s’endú el primer premi en totes les categories del Concurs d’Aparadors

El passat 11 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava va tenir lloc un any més el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc de la 36ena Setmana del Cava.

Aquest concurs que organitza l’entitat any rere any amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament ajuda a donar visibilitat a les botigues locals, promovent el guarniment dels aparadors durant aquests dies de Cavatast i Setmana del Cava. La llibreria Jepi es va dur enguany el primer premi en totes les categories
Aquest any ha estat atípic i s’ha reconduït el concurs. El jurat va decidir allargar tant la votació popular com el lliurament de premis a després del cap de setmana del Cavatast, però dins encara de la setmana del cava. Aquest canvi a més de garantir que tothom tingués el cartell i aparador apunt, ha ajudat a que la gent hagi tingut més temps per veure els aparadors i s’ha notat en la votació popular passant de 105 vots l’any anterior a 515 aquest any. El canvi d’última hora en la manera de fer les votacions també ha ajudat a incrementar per la seva facilitat les votacions. Es podia fer like a la fotografia de l’aparador penjada a l’àlbum de fotos del Concurs d’aparadors al facebook de Som Sant Sadurní. El jurat aposta per tant per mantenir aquests canvis de cara a l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: