Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai gastronòmic del Casal Popular ha reobert aquesta setmana

Aquest divendres hi ha prevista una festa d’inauguració.

Després del vermut del diumenge, aprofitant la conferència d’una representant de la Red Feminista Antimilitarista de Medellín, l’espai gastronòmic del Casal Popular ha reobert definitivament les seves portes aquesta setmana. Se’n fan càrrec els tres socis de la futura cooperativa Pàmpol Torrat. La cooperativa té l’objectiu d’obrir l’espai a persones de totes les edats, estiguin o no vinculades a moviments socials i polítics.

La nova carta presentarà una oferta gastronòmica de qualitat, econòmica, amb opció vegetariana i productes de temporada.

Una altra de les voluntats és la programar una oferta d’activitats variada i contínua vinculada, en la mesura del possible, amb l’espai del bar. Els responsables de l’espai gastronòmic esperen poder organitzar, per exemple, sessions informatives relacionades amb l’alimentació i la nutrició per tal de complementar la seva oferta de menjar i beure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: