Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC organitza autocars per anar dissabte a Barcelona

L’ANC de Vilafranca organitza autocars per anar a la manifestació de Barcelona d’aquest dissabte en defensa dels drets i les llibertats i per exigir l’alliberament de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart

La sortida serà a les tres de la tarda de l’estació d’autobusos. Els tiquets podran comprar-se a la parada setmanal del mercat de dissabte i també al mateix moment de marxar.

La manifestació la convoca la Taula per la Democràcia, formada per més d’un centenar d’entitats, per exigir l’alliberament dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Sota el lema “Defensem els drets i les llibertats; llibertat Jordi Cuixart, llibertat Jordi Sánchez”, la marxa arrencarà a les cinc de la tarda a Barcelona, a la confluència del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó. A l’altura de Gran Via s’instal·larà l’escenari, on acabarà el recorregut i des d’on es faran actuacions musicals i la lectura del manifest.

D’altra banda a Vilafranca continua en marxa l’activitat del Comitè per la Defensa de la República, que es reuneix en assemblees obertes a la plaça de la Vila, com va ser el cas d’ahir, per plantejar noves accions reivindicatives, entre d’altres les cassolades.

 

 

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: