Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació Local del PSC de Santa Margarida i els Monjos rebutja el 155

En un comunicat els socialistes dels Monjos expliquen que davant les mesures que es van prendre dissabte per part del Consell de Ministres de l’Estat.

Exposen la seva agrupació rebutja enèrgicament l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola per part de l’Estat Espanyol i les mesures que se’n deriven.

Consideren inadmissible, en un país democràtic com el nostre, que es cessin de les seves responsabilitats a tot el govern de la Generalitat i la pròxima dissolució del Parlament de Catalunya.

També volen manifestar el rebuig al recolzament que el PSOE està donant a l’actuació del PP, i exigeixen al PSC que s’oposi frontalment a aquesta mesura i no validi en cap cas, la seva posada en marxa. Consideren que les conseqüències de l’aplicació de l’article 155 serien irreparables. En cas contrari, aquesta agrupació, es vol desmarcar completament de les posicions tant del PSOE com del PSC.

En el comunicat també insten al Govern de la Generalitat a no tirar endavant cap mesura irreversible i unilateral, com pot ser la Declaració Unilateral d’Independència.

Instem a una reconducció del conflicte, que ha de passar per negociar una solució política, i per tant s’ha de fer una aposta ferma i decidida de diàleg. Cal congelar totes les condicions prèvies i asseure’s a parlar, sense exclusions ni línies vermelles.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: