Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials al CIC Fassina de Sant Sadurní

Jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials al CIC Fassina de Sant Sadurní

Organitzada per Federació d’Empresaris del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i el centre de serveis a les empreses Nexes de l’Ajuntament ; la jornada es va desenvolupar al CIC FAssina.

L’obertura va anar a càrrec de Maria Rosell, regidora de Promoció Econòmica de Sant Sadurní, Rosa Huguet, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Anna Cols vicepresidenta de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès .
Va ser una Jornada de col·laboració de les tres entitats, alhora que un espai de trobada professional, que va afavorir l’oportunitat de fomentar la cooperació entre els diferents emprenedors que porten a terme diversos projectes empresarials.
Els 26 emprenedors assistents van poder escoltar quatre presentacions en format reduït per part de professionals de diferents àmbits. “Els beneficis d’internet per la meva empresa” a càrrec de David Navarrete consultor de DNC Xarxes; “Els entrebancs de la fiscalitat” a càrrec de Yolanda Claros de l’empresa CYP Assessors; “Com comunicar a la meva empresa” per part de la directora de Judith Antolin Studio, i “Els beneficis d’innovar per la meva empresa” d’Anna Sansón Consultora Axolot.
Al final de cada intervenció es va obrir un espai de torn obert de preguntes per tal que els emprenedors interactuessin amb els experts per tal de millorar el seu projecte de negoci i durant la pausa cafè es va afavorir un networking per promoure l’intercanvi i les relacions entre els assistents.
La jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials va servir per fomentar i difondre la cultura emprenedora i el suport a projectes empresarials i contribuir de manera activa a la creació i consolidació d’empreses competitives i innovadores, que alhora propicien la millora socioeconòmica.
L’acte va comptar amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: