Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Cruz i Marta Torné han estat nomenats ambaixadors del cava

El nomenament de Jordi Cruz i Marta Torné es va fer en el marc de la inauguració de la 36a Setmana del Cava.

La plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia es va omplir dissabte al vespre de gom a gom per assistir al nomenament de Jordi Cruz, cuiner i presentador del programa Masterchef, i l’actriu i presentadora catalana Marta Torné, com a nous Ambaixadors del Cava. Aquesta distinció va ser creada per Confraria del Cava Sant Sadurní l’any passat, amb l’objectiu de reconèixer destacades personalitats de la societat i que aquestes, alhora, difonguin la cultura del Cava.
Marta Torné reconeixia que havia somiat a ser algun dia reina del cava.

Jordi Cruz, per la seva banda, manifestava la seva passió pel cava.

El nomenament de Jordi Cruz i Marta Torné es va fer en el marc de la inauguració de la 36a Setmana del Cava, que aquest any ha comptat amb la periodista de TV3 Ana Boadas com a presentadora.
El pregó de la 36a Setmana del Cava va anar a càrrec del Senyor Bohigues, alter ego d’Eduard Biosca a l’emissora RAC 1.

El pregó va ser preludi del l’homenatge que la Confraria del Cava va preparar per a la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní, que aquest 2017 ha estat reconeguda per la Generalitat com a Festa Popular d’Interès Cultural. Per finalitzar l’acte, la Confraria del Cava va proposar un brindis conjunt que va comptar amb la participació de més d’un miler de persones, una instantània que es vol convertir en un dels símbols de la celebració.
El nomenament va comptar amb la presència del director general de l’INCAVI, Salvador Puig, i de l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: