Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada acull el rodatge d’una sèrie sobre Pablo Picasso protagonitzada per Antonio Banderas

La Granada acull el rodatge d’una sèrie sobre Pablo Picasso protagonitzada per Antonio Banderas

La plaça de l’Església de la Granada canviarà properament el seu aspecte per recrear l’ambient d’una població durant la Guerra Civil espanyola.

Tot plegat és a conseqüència del rodatge de la sèrie Genius, que durant deu capítols recrearà la vida del cèlebre pintor Pablo Picasso, interpretat per Antonio Banderas.

A banda de la plaça de l’Església, elegida d’entre una seixantena de propostes prèvies arreu de Catalunya, també hi haurà rodatge a l’interior d’habitatges històrics del municipi penedesenc.

El rodatge comptarà amb la presència de figurants de la Granada, un cop el passat 7 d’octubre es va fer un càsting a la població per seleccionar tots aquells que poguessin coincidir amb els requisits estètics de l’època. Els escollits ja van fer una prova de vestuari la setmana passada a Barcelona.

A causa del rodatge, la circulació al carrer del Mig i a la plaça de l’Església queda restringida del 23 al 25 d’octubre, on només s’hi podrà accedir des de la plaça de la Font. També hi haurà restriccions de trànsit del 26 d’octubre al 12 de novembre, amb circulació restringida pels veïns, amb control de seguretat que vigilarà l’accés a la plaça.

El 13 de novembre la circulació estarà prohibida per rodatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: