Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé un 60% de ciutadans de l’Alt Penedès va anar a votar al referèndum

La recollida de dades ha estat més complicada que en altres ocasions.

Donades les circumstàncies difícils sota les que es va celebrar la jornada les dades amb detall dels municipis i , sobretot, el seu percentatge relatiu al cens electoral, van ser una xifra complicada per anar donant durant el referèndum i també, de fet, ho són encara. Amb les xifres que ha pogut recollir la nostra redacció es pot dir que la participació final de votants en el conjunt de l’Alt Penedès va ser al voltant d’un 60%. En concret van anar a votar 44.906 persones, de les quals 41.541 van votar que sí,  el que suposa un 93% del total de vots, hi va haver 2.397 vots del no, és a dir el 5’3%, i també es van recollir 732 vots en blanc i 237 vots nuls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: