Divendres, 16 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estudiants han viscut una nova jornada de vaga i protesta convocats pel SEPC

A Vilafranca, els estudiants estaven convocats a les 10:20h a l’estació de RENFE per unir-se a la manifestació de Barcelona.

El lema de la manifestació era ‘Les estudiants volem la república ara! Defensarem la nostra sobirania fins al final’ i estava convocada en contra de l’aplicació de l’article 155 i per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.
A més de la manifestació que s’iniciava a la 12 a la Plaça Universitat e Barcelona, també hi ha hagut manifestacions a les altres tres capitals de província. Una protesta que s’emmarca en una nova jornada de vaga a les universitats.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: