Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La detenció d’un home al Vendrell permet resoldre també un altre robatori a Vilafranca

La detenció d’un home al Vendrell permet resoldre també un altre robatori a Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir aquest dilluns, un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal del Penedès com a presumpte autor de tres robatoris amb violència.

La detenció del presumpte autor culmina la investigació iniciada el passat set de setembre a partir de la denúncia d’una dona que va patir una estrebada a la plaça Orient del Vendrell. Uns dies més tard, el 12 de setembre, un altra dona va denunciar que es trobava al carrer Sant Magí del Vendrell quan un vehicle va passar a prop d’ella i el conductor li va fer una forta estrebada per endur-se la seva bossa de mà. A partir d’aquí, els investigadors van poder comprovar que en tots dos casos, el presumpte autor havia estat el mateix home. Es tractava d’un conegut per la policia amb antecedents.

Els mossos van detenir al Vendrell el presumpte autor aquest dilluns a la nit pels dos robatoris amb violència.  Aquesta detenció ha permès resoldre un altre robatori amb violència a Vilafranca del Penedès. En aquest cas, els agents de la Unitat d’Investigació estaven portant el cas d’una dona que va patir una estreba a la via pública el passat 4 de setembre. En aquell robatori, el detingut no va fer l’estrebada des del vehicle sinó que va acostar-se a la víctima que es trobava asseguda en un banc i, des del darrera, va estirar-li la bossa i va fugir corrents. Tot seguit va pujar en un cotxe i va marxar del lloc. Els agents de la Unitat d’Investigació de Vilafranca van aconseguir identificar l’autor i estaven pendents de detenir-lo. El detingut ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: