Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP presenta una moció demanant la dimissió d’Enric Millo i que marxin les forces policials

La CUP presenta una moció demanant la dimissió d’Enric Millo i que marxin les forces policials

La CUP de Vilafranca presenta una moció per al ple municipal del dia 17 d’octubre, en que també es demana declarar persona non grata Enric Millo.

La CUP de Vilafranca presenta una moció per al ple municipal del dia 17 d’octubre, amb l’objectiu de debatre sobre els fets injustos ocorreguts el passat dia 1 d’octubre en el marc de la jornada de referèndum d’autodeterminació.
Les tres demandes de la moció són en primer lloc condemnar violència injustificada generada per l’Estat espanyol, emparat pel seu Govern, contra veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats que l’únic que volien és decidir i exercir la democràcia. Unes agressions dictades pel govern de l’Estat que van provocar més de 900 ferits, quatre d’ells ingressats en centres hospitalaris.
En segon lloc, exigir la retirada de tots els efectius policials del Cuerpo Nacional de Policia i la Guardia Civil enviats per impedir l’exercici democràtic de votar en un referèndum, reprimint amb violència les llibertats i drets fonamentals de la ciutadania. Així com demanar que el Govern de l’Estat assumeixi totes les responsabilitats pels danys personals i materials conseqüència d’aquesta brutal repressió.
I finalment, i per tot l’exposat, demanar la dimissió del Delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Enric Millo, com a un dels principals responsables per l’actuació violenta i desproporcionada dels cossos policials espanyols en molts col·legis electorals i declarar-lo persona non grata a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: