Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP considera què el que ha passat amb les festes de Sant Raimon és un despropòsit

Denuncien que moltes entitats no han estat convocades per participar en l’organització de les festes, i que és una mostra del tarannà de l’equip de govern de Vilafranca sobre la cultura popular.

El regidor de la CUP Marcel Martínez ha participat aquesta setmana en l’espai “El Contrapunt”, i a banda de parlar de diverses qüestions que tenen a veure amb l’actual moment polític, ha volgut també comentar el posicionament del seu grup sobre temes que tenen a veure amb el tractament que dona l’equip de govern a la cultura.
En aquest sentit, Martínez ha fet referència a les Festes d’Hivern de Vilafranca, les Festes de Sant Raimon, què recordem fa unes setmanes es va anunciar que seran organitzades des de l’Agrupació de Raimons abandonant el format de Coordinadora que havia funcionat fins ara.
Des de la CUP consideren que es tracta d’un despropòsit de l’equip de govern, que posa de manifest el seu poc interès per la cultura popular i per les entitats de la vila. Martínez explicava que tenien constància que moltes entitats no havien estat convocades per tal de poder participar en l’organització de les festes d’hivern.
El regidor ha criticat també què l’equip de govern, saltant-se tot el que es recull en el protocol de les festes, havia externalitzat la seva organització. Reconeixia que l’entitat que les organitzarà és una de les més col·laboratives amb aquestes festes i que hi ha participat sempre, però considerava que no era la manera de fer-ho. També denunciava que s’escurçaven els dies, i que ja no seran les festes de les entitats.
Per tot plegat, i tenint present que la dotació de l’ajuntament es manté des de fa anys en 13.000, deixava clara la manera d’entendre aquestes festes que te l’equip de govern.
Marcel Martínez considera que l’equip de govern hauria de cuidar més el que fins ara eren les festes de les entitats de la vila, i promoure’n la seva participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: