Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal organitza formació sobre la imatge i el control de costos en la restauració

Son dues formacions que s’adrecen tant a nous emprenedors com a negocis del sector de la restauració que ja estiguin funcionant. Es faran el 6 i el 13 de novembre.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitza dues sessions formatives adreçades a les persones que volen emprendre en el sector de la restauració i a les petites i mitjanes empreses en funcionament d’aquest sector.
La formació té tres objectius específics: analitzar la visió estratègica dels negocis, millorar els aspectes més rellevants de la imatge dels establiments i aprendre a aplicar mesures bàsiques per controlar les despeses.
La primera sessió es farà el dilluns 6 de novembre, de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i se centrarà en la importància de la imatge dels establiments i els punts claus per tenir una imatge correcta i en l’anàlisi de les competències i les habilitats del personal per incrementar les vendes i per fidelitzar els clients.
La segona sessió es farà el dilluns 13 de novembre, en el mateix horari, i tractarà sobre com triar els proveïdors més adients per a cada negoci i sobre com disposar d’informació pràctica sobre comptabilitat analítica per aplicar eines de control.
Ambdues sessions són gratuïtes, es faran a la sala d’actes del Consell Comarcal i aniran a càrrec de Jordi Genebriera, de l’empresa Dinamiun Grup 2006. Les persones i les empreses interessades a assistir al curs s’han d’inscriure prèviament des de l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: