Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Català de la República Dominicana fa una xerrada i presenta el llibre Mexicandino

Alguns membres del Centre Català de la República Dominicana han estat uns dies a Vilafranca amb el principal objectiu de poder votar l’1 d’octubre el Referèndum

Van aprofitar per fer una xerrada el passat divendres a la sala Muriel Casals de Vilafranca en un acte organitzat per l’Institut d’Estudis Penedesencs i Omnium Cultural. El Sergi Forcadell fa 45 anys que viu a Santo Domingo, és publicista i professor universitari però també vicepresident del Centre Català a la República Dominicana. Forcadell ens explicava que la tasca que fan va des de ensenyar català als nadius fins a organitzar actes com Sant Jordi o la revetlla de Sant Joan. Tot i que la vida allà és més complicada que aquí, el Sergi Forcadell assegura que és un país que s’ha de visitar. La xerrada sobre la República Dominicana anava acompanyada de la presentació del darrer llibre de l’escriptor vilafranquí Joan Bosch “Mexicandino”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: