Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centenars de persones omplen la Plaça de la Vila per condemnar la violència durant l’1-O

Centenars de persones s’han concentrat davant l’Ajuntament de Vilafranca en contra de la violència que van exercir ahir els cossos de seguretat de l’estat.

Aquest migdia, a les 12, centenars de persones s’han concentrat davant l’Ajuntament de Vilafranca com a mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure en el decurs de la jornada de l’1 d’octubre.

La convocatòria responia a la crida de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis i ha estat seguida per una multitud.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha llegit un manifest en el que es condemnava enèrgicament l’actuació de l’estat durant la celebració del referèndum.

El manifest també eludia a la pronunciació d’Europa, donat que les institucions europees no s’han posicionat en el que fins ara han considerat un afer intern de l’Estat Espanyol.

L’acte ha acabat amb un llarg aplaudiment que només ha estat interromput pel Cant dels Segadors. Després s’han pogut sentir crits d’”Independència”, “Hem votat” i “Hem Guanyat”, com a principals consignes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: