Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca obriran de 3 de 10 fm

Aquest dilluns, just a poques hores de la diada de la colla, els Castellers de Vilafranca han presentat el seu nou cava, amb el que esperen brindar a les grans gestes de la colla a partir d’ara.

La primera cita serà aquest dimecres1 de novembre, en una diada que començarà a les 12h del migdia a la plaça de la Vila de Vilafranca i que serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca i per Penedès TV junt amb la Xarxa. Recordem que les colles convidades són els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.

Desprès del darrer assaig dels Verds i també de la caiguda del 4 de 9 amb folre del passat dissabte a Sant Cugat els Castellers de Vilafranca mantenen el 3 de 10 amb folre i manilles com a castell de sortida i també el voldran acompanya de la torre de vuit sense folre. Però quedarà pendent quin serà el tercer castell.

El que sí que s’ha presentat per part de la colla és el nou cava. S’ha arribat a un acord amb les caves Oriol Rossell, qui va ser fundador de la colla i que des del 1998 ja feien un cava per consum intern de la colla. Ara es produeix un cava amb comercialització, i una part del benefici de les vendes repercutirà a les arques de la pròpia colla.  És un cava brut nature i s’ha escollit el nom d’Aleta, perquè és el moment culminant del castell.

El director de les Caves Oriol Rossell, Toni Rossell, destaca que és un cava elaborat amb varietats tradicionals i el cupatge escollit per els responsables de la colla.

I també és remarcable el disseny de l’etiquetatge que ha anat a càrrec de l’estudi Bildi Gràfics. Martí Ferré, apunta que s’ha buscat tancar un cercle amb un producte que elabora una empresa que porta el nom del fundador de la colla. És un etiquetatge sorprenent, circular i carregat d’imatges històriques per la colla.

El cava surt a la venda a 10’50€ a les botigues i pels socis de la colla hi haurà un 35% de descompte. A més una part del benefici de les vendes del cava anirà destinada a la colla.

Una colla que està a punt per la celebració de la seva diada. Aquest dimecres els Verds obriran plaça .

Els segons en actuar seran els Capgrossos de Mataró i, després, els Castellers de Sants. Tancaran ronda els Xiquets de Tarragona.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: