Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert celebra deu anys amb l’edició d’un calendari artístic i actes durant tot l’any que ve

L’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic Ampert commemora l’any que ve el seu desè aniversari.

Aquest dimarts, al pati del Vinseum, el seu president Joan Ríos ha presentat el programa d’actes que han preparat des de l’entitat per commemorar aquests deu anys de trajectòria.
L’edició d’un calendari amb obres de dotze artistes és el primer pas d’aquesta celebració.

El calendari es podrà trobar a les llibreries Cuscó, La Cultural, l’Odissea i Sellarès de Vilafranca.
L’activitat relacionada directament amb l’aniversari començarà el 10 de març amb el concert d’aniversari ‘Tots som Ampert’. El 21 d’abril hi haurà un sopar per a totes les persones vinculades a l’entitat durant aquests deu anys. El dia de Sant Jordi, Ampert tindrà un espai solidari a la rambla com a punt de venda de roses però també lloc de trobada d’usuaris i ex usuaris. Al maig, el dia 27, es farà una caminada vermella amb un circuit urbà per Vilafranca. Ja al juny, l’entitat participarà com sempre a la festa solidària a Vallformosa, que recull diners tant per a Ampert com per a l’ICO. Serà el 29 de juny.

Al mes de juliol, els dies 7 i 8 es farà el tercer vermut solidari a Mascaró en el marc del Vijazz. Del 14 al 30 de setembre, les obres del calendari social seran exposades a la Capella de Sant Joan.
Al mes d’octubre, el dia 19, hi ha prevista una conferència titulada ‘Ampert i càncer’. Al novembre es farà la setena edició del Clàssicampert, concretament el dia 11 a l’Auditori Municipal. El dia 14 de desembre tindrà lloc la subhasta solidària de les obres cedides pels artistes penedesencs incloses al calendari. Finalment, el 15 de desembre es farà un esmorzar de Nadal.

El president d’Ampert valora molt positivament els deu anys de trajectòria de l’entitat.

Durant l’any 2016, el servei de transport col·lectiu d’Ampert ha estat utilitzat per 66 persones i ha fet 1.458 serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: