Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès estrenarà 10 representacions de les 27 que se’n faran

Els Grups Amateurs de Teatre Alt Penedès han presentat aquest dilluns en roda de premsa les novetats de la 27ena Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

La 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès comença aquest cap de setmana a Les Gunyoles amb el grup Deixalles 81 i l’obra El Florido Pensil. El portaveu de GATAP, Pere Joan Ullate, explicava les principals novetats d’enguany, que passen principalment per l’augment d’una representació respecte l’any passat, s’incorporen les poblacions Olesa de Bonesvalls i Font-Rubí i s’afegeixen nous grups federats.

Després de 27 anys, la Roda de Teatre de l’Alt Penedès ja està prou consolidada i va creixent a un ritme lent però sense aturada. De les 27 representacions hi ha 10 que són estrenes aquest any, això vol dir que el grup de teatre ha pogut preparar en 1 any una obra nova. La qual cosa significa un ritme de treball molt alt per a ser un grup amateur.

Una altra de les novetats és una formació que es farà els propers 4 i 5 de novembre i que impartirà l’actor vilafranquí Inda Pereda. Aquest taller aplicarà el mètode Jaques Lecoque basat en la creació de personatges a partir del teatre físic, és a dir, de les posicions de propi cos humà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: