Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots celebren dissabte la festa del 35è aniversari

Els Xicots de Vilafranca reprenen aquesta setmana l’activitat, un cop acabades les vacances posteriors a la Festa Major.

La colla ha complert 35 anys l’11 de setembre i aquest dissabte conviden tothom a celebrar-ho des de la tarda fins a la nit, amb castells i música de diferents estils. La festa arrencarà amb una diada castellera. Serà a les sis de la tarda a la plaça de la Constitució. Els de Cal Noi-Noi estaran acompanyats de quatre colles: Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d’Altafulla i Castellers de les Gavarres.

Més tard, la festa es traslladarà a la plaça de la Vila. En primer lloc, a dos quarts de deu de a nit, tindrà lloc un concert de gralles amb els penedesencs Els Vinardells. A continuació, a dos quarts d’onze, des de les terres de l’Ebre arribaran els Xeic!. A partir de mitjanit, el DJ Capi s’encarregarà d’arrodonir la festa.

La diada d’aniversari serà el moment per als Xicots de començar recuperar la forma, de cara als nombrosos reptes de les setmanes següents. Algunes de les cites més properes són a Sitges, el 24 de setembre, o a Sant Pere i Sant Pau, el 7 d’octubre, però passaran també per Mollet, Cornellà, Bellprat, Alcover i Artés. Setmanes intenses d’actuacions que han de permetre arribar en el millor moment a la diada del Roser, el 28 d’octubre. La colla ha retornat als assaigs habituals, que tenen lloc els dilluns, dimecres i divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: