Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa i el servei de Cultura presenten la seva programació d’espectacles familiars

Aquest dissabte a la tarda la plaça Jaume I va acollir la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca, organitzada conjuntament per la Xarxa i el Servei de Cultura.

Un taller de manualitats i l’espectacle d’animació a càrrec de Landry el Rumbero van servir per donar el tret de sortida a la temporada. Malgrat els problemes de so, els més petits van poder gaudir del ritme, la rumba i els balls d’en Landry.
Entre els espectacles programats per la Xarxa i el Servei de Cultura de l’Ajuntament, d’octubre a gener es portaran set propostes de diferents disciplines artístiques: teatre, música, dansa, màgia, cinema d’animació, circ i un taller musical.
La temporada de la Xarxa arrencarà el dia 8 d’octubre amb el musical Hansel i Gretel, de la companyia La Roda Produccions i continuarà el 5 de novembre amb Impact de la mà de Zappa Màgic i el 3 de desembre, amb els clowns de Teatre Mòbil presentant Xarivari.
Com explica des de la Xarxa la Sònia Garcia, han procurat portar cada primer diumenge de mes espectacles d’estils diversos, per arribar al màxim de públic.
La Xarxa va presentar també els espectacles fins al mes de juny. Així, el 4 de febrer es reprendran els espectacles amb “Abeba i els contes del món”, de la companyia Teatre Obligatori; el musical, “Ai rateta rateta”, del Replà Produccions, el 4 de març; l’obra “La llibreria de l’avi Josep”, el 8 d’abril i, finalment, tancant la temporada, “Contes 1.0” de Teatre a la Fuga, el 6 de maig.
De la seva banda, la tècnica de cultural de l’Ajuntament, Teresa Latorre, comentava que el concert “Arrítmia de rumba” amb la companyia Tico Taco Teca el dia 19 de novembre a l’Auditori, el circ Amigoo de la companyia Mumusic Circ el dia 28 de desembre a Cal Bolet i la dansa amb l’espectacle Wabi-Sabi de la Cia MONS dansa, el dia 14 de gener, són les propostes organitzades per la Regidoria de Cultura.
Finalment, dir què des de VINSEUM i Cineclub Vilafranca faran el Mini Most, la projecció de cinema per als més petits, al Teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: