Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Cecília Mestres ha estat seleccionada per concursar al programa La Voz

Divendres passat en l’audició a cegues del programa va aconseguir que els quatre coaches giressin les seves cadires.

La cantant vilafranquina Cecília Mestres, que va ser entrevistada l’any passat pel Paton Soler en el programa Músics d’aquí de Penedès TV, serà a partir d’ara una cara coneguda també pels espectadors de Telecinco, i més en concret pels seguidors del programa musical La Voz. Divendres passat en l’audició a cegues del programa va aconseguir que els quatre coaches giressin les seves cadires. Ella s’havia de decantar per un dels quatre  famosos per participar en el seu equip i es va decidir pel Juanes.

De les 20.000 persones inscrites al càsting a la cinquena edició de La Voz, Mestres ha estat una de les 108 seleccionades per accedir a les audicions a cegues.

La jove cantant de 25 anys va començar a interessar-se per la música als tres anys estudiant paino, i als 12 anys va decidir estudiar teatre musical i cant. També va aprofitar la seva estada a Anglaterra pels estudis universitaris per ampliar els seus coneixements musicals i ara fa poc més d’un any va decidir anar-se’n a viure a Mallorca per viure de la música.

Allà va conèixer el guitarrista Gerónimo German i junts han format el grup The Frenetiks, amb el que fins i tot han preparat un disc.

En el programa del Paton Soler podíem comprovar la qualitat de la seva veu.

La vilafranquina participa també en una altra banda de blues, The Major Tones.  Justament aquest mes d’octubre actuarà al Penedès amb The Frenetiks. El divendres 13 d’octubre al Forat del Pany de Vilafranca i el dissabte 14 d’octubre al Casal Medionenc de Sant Joan de Mediona.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: