Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
tornen les visites guiades del Servei de Promoció Turística de l‘Ajuntament de Vilafranca

tornen les visites guiades del Servei de Promoció Turística de l‘Ajuntament de Vilafranca

Aquest diumenge 10 de setembre es reprenen les visites guiades al patrimoni vilafranquí amb la visita medieval. Un recorregut que s’inicia a les 11 del matí.

D’aquesta manera es convida a conèixer la història vilafranquina a través dels edificis més significatius d’aquella època, decisiva per al desenvolupament de la vila. Aquesta visita es realitzarà també els dies 8 d’octubre i 12 de novembre.
D’altra banda, el proper dia 23 de setembre, a les 12 del migdia, es el torn de la visita guiada a la Basílica de Santa Maria, una forma de conèixer un dels emblemes de la ciutat.
A més es pot gaudir de dos tipus de visites teatralitzades ben diferents, la primera ens mostra la influència del modernisme a la vila explicada pels seus protagonistes i visitant alguns interiors, com la cripta de Santa Maria per admirar l’escultura d’en Josep Llimona. Aquestes visites es realitzen els diumenges 1 d’octubre i 5 de novembre a 2/4 d’11 del matí.
L’altra visita teatralitzada és la del cementiri, els dies 28 d’octubre i 4 de novembre a 2/4 de 8 del vespre. Un passeig que mostra aquest recinte sorprenent al visitant per la seva riquesa explicada pel guia i pels diferents actors que van apareixent.
El preu per persona és de 5 euros la medieval i la Basílica i de 10 euros les visites teatralitzades (descomptes per a jubilats). És imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: