Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat la Margaridoia ha presentat les activitats de la temporada

El divendres passat es va presentar a la Junta Consultiva, als socis i públic en general la programació de l’inici de la propera temporada i la informació de les novetats i principals actes.

Des de primers de setembre s’han iniciat les classes de balls de Zumba i de l’Escola de Música i a primers d’octubre començaran les classes de Ball en Línia, Ball de Saló i Coral Infantil. Els grups de teatre (La Sala i T.A.M.) i la Coral La Margaridoia ja han iniciat els assajos de les seves obres i el grup Anem a Caminar, farà la seva primera sortida de la temporada el diumenge 8 d’octubre.

Al mes de setembre s’ha fet efectiu el canvi de cafeter, que gestionarà el cafè-bar, restaurant i terrassa de la Margaridoia, que a partir del dia 30 estarà regentat per la família que fins ara regenta el bar-restaurant Llunàtics de la localitat..

El dia 30 de setembre s’inicia la temporada de balls, amb un sopar-ball a càrrec del duet Ruben’s, al que seguiran els balls de cada dissabte. El 31 d’octubre es celebrarà la tradicional “Castanyada”. Es recorda que l’entrada als balls dels dissabtes es gratuït per tots els socis i que al públic en general costa 5€ per persona

El dia 23 de novembre s’iniciaran els actes de celebració del 115è Aniversari de la Societat,  que  inclourà  una  exposició sobre els ateneus,  una  conferència a càrrec de Ramón Arnabat, l’actuació del cor de La Margaridoia, un concert de rock, un   sopar-ball  i  el  Musical  Somnis  del  Paral·lel  a  càrrec  de  l’Elenc  Artístics  Arbocenc. Per al 31 de desembre hi ha previst celebrar el tradicional Sopar de Cap d’Any.

També es va fer gran èmfasi  en que s’ha iniciat una campanya per la recuperació d’antics socis i per captació de nous associats, fins al 31 de desembre, amb unes condicions excepcionals, ja que s’ha eliminat el pagament dels drets d’entrada i hi ha bonificacions per els nous associats. Societat la Margaridoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: