Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segon concert vermut de la festa major el va protagonitzar el grup Betzuca.

Malgrat el cansament acumulat de quatre dies intensos de festa major, encara hi havia força gent que el dissabte tenia ganes de continuar ballant en el segon concert vermut.

En aquesta ocasió protagonitzat pel grup Betzuca, del Vallès d’on són originàries les dues integrants d’aquesta formació. Tal com feien els músics d’abans porten la música i la festa dins de les fundes dels seus instruments. Violí, acordió diatònic i veu . Una formació de butxaca que els ha permès

portar més d’una dècada recorrent la geografia catalana.

Betzuca va néixer basant-se en el repertori dels músics i la sonoritat dels instruments que havien fet ballar als pobles dels Pirineus. El grup està format per Carol Duran al violí i a la veu, i Núria Lozano a l’acordió diatònic i la veu. Totes dues són integrants del grup La Carrau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: