Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Cugat Sesgarrigues engega una campanya contra el malbaratament alimentari

Sant Cugat Sesgarrigues engega una campanya contra el malbaratament alimentari

Amb el lema “Som gent de profit!”, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i la Mancomunitat impulsen una campanya per a disminuir la quantitat d’aliments encara aprofitables que es llencen.

La campanya es desenvoluparà entre el 12 de setembre i el 15 d’octubre, amb l’objectiu de conscienciar de la gran quantitat de menjar aprofitable que acaba a les escombraries i promoure hàbits de consum més responsables.
Una part important de la campanya es durà a terme en els bars i restaurants de Sant Cugat que s’hi adhereixin. Aquests establiments disposaran d’informació sobre l’aprofitament alimentari i oferiran bosses per tal que els clients que no s’hagin acabat l’àpat puguin emportar-se el menjar a casa, amb l’objectiu de normalitzar aquest gest tant estalviador.
En el marc de l’Eco Sant Cugat, dimarts 19 a la tarda es realitzarà un taller de cuina gratuït per aprendre diferents mètodes de conservació d’hortalisses i fruites elaborant melmelades, patés i altres acompanyaments per als plats. Es tracta d’un taller teòric i pràctic, amb una durada de dues hores. Cal fer inscripció prèvia a l’Ajuntament. Així mateix diumenge 24 hi haurà un estand informatiu de la campanya “Som gent de profit” a la Fira Eco Sant Cugat, on s’atendrà a tothom que vulgui ampliar la informació o resoldre dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: