Divendres, 7 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola s’adjudicarà abans d’acabar aquest any

Un dels moments rellevants del ple es vivia quan es va donar compte del decret d’alcaldia, signat el passat 8 de setembre, de suport al referèndum convocat aquest diumenge 1 d’octubre.

En sessió de ple celebrada aquest dimarts al vespre, l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat una modificació de pressupost que habilita les partides necessàries  per a que abans d’acabar aquest 2017 es puguin adjudicar les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel. El projecte ha estat modificat, ampliant la intenció inicial de reformar els carrers Major  i Anselm Clavé , fins a ser pressupostat per un import de 404.000€. En la modificació del pressupost aprovada s’agrupaven les partides per a fer la intervenció en una única fase i es suplementa el projecte amb una partida de 65.000 euros. Els grups d’ERC i del PDeCAT es van abstenir en aquesta modificació.

Un dels moments rellevants del ple es vivia quan es va donar compte del decret d’alcaldia, signat el passat 8 de setembre, de suport al referèndum convocat aquest diumenge 1 d’octubre. L’alcalde subratllava el compromís “amb el dret a decidir i la llibertat d’expressió” i va rebre el suport d’ERC i el PDeCAT. En l’apartat de mocions es va aprovar per unanimitat una moció que traslladava al ple ERC a iniciativa de Bosc Verd  i de 16 veïns del Penedès, per a que es paralitzés la utilització de residus com a combustible a Uniland.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: