Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El proper dimarts, conferència del Liceu al Casal de Vilafranca

El proper dimarts, conferència del Liceu al Casal de Vilafranca

L’historiador i divulgador musical Pol Avinyó serà l’encarregat de parlar de l’òpera de Verdi, “Un Ballo in Maschera”.

Un acte que s’emmarca en al programa “Liceu al Territori” que apropa l’òpera a tot el país i que es complementarà amb una sortida del Club Cultural de l’entitat l’11 d’octubre, per gaudir d’aquesta òpera al Liceu de Barcelona.
La conferència es farà aquest dimarts 26 de setembre, a les 7 de la tarda, a la sala Zazie del mateix Casal.
Una conferència protagonitzada per una de les grans òperes de Verdi amb els millors cantants verdians i una nova producció amb vestuari de Christian Lacroix. “Ballo In Maschera” s’ha convertit en una de les òperes mes estimades del repertori per les seves famoses àries i per el seu bell duet d’amor entre el rei Gustau III de Suècia i la seva estimada Amelia.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: