Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El pregó d´Anna Roig dóna el tret de sortida oficial a les Fires i Festes

El pregó d´Anna Roig dóna el tret de sortida oficial a les Fires i Festes

L’artista sadurninenca va interpretar en directe una cançó dedicada a la Festa de la Fil·loxera, acompanyada per Víctor Nin a la guitarra.

La plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní va omplir-se de gom a gom amb motiu del pregó de Fires. L’artista musical sadurninenca, Anna Roig, va ser l’encarregada de dirigir-se a les veïnes i veïnes, acompanyada d’una bona representació del consistori. Josep Maria Ribas va exercir com a alcalde accidental, i va recordar el passatge històric que dóna nom a la família de la pregonera, els de “Cal Feru”.
Anna Roig va donar un toc molt personal al pregó, llençant un missatge carregat d’energia i positivitat, recuperant moments i vivències de les festes i dels seus vincle amb Sant Sadurní. Va reivindicar la necessitat d’alimentar les relacions humanes i posar en valor a tots aquells que dediquen part del seu temps a organitzar i col·laborar en les activitats i festes del municipi.
Va emfasitzar la contribució que han ofert tots aquells emigrants i nouvinguts en la fesomia de Sant Sadurní. “Gràcies a tots aquells qui, com la meva mare, han vingut de fora o de lluny i que s’han fet seu el poble, donant a Sant Sadurní un tret diferencial i que ens va molt bé per no creure’ns el melic del món i aprendre a conviure”, va dir.
Va felicitar-se també per la identificació social amb la Festa de la Fil.loxera, aconseguint que tot el poble s’uneixi sota el color groc per gaudir conjuntament d’aquesta celebració. Com a sorpresa final, Anna Roig va interpretar al costat de Víctor Nin a la guitarra una cançó dedicada a la Festa de la Fil·loxera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: